Folkehelsekonferansen 2020: Klima og bærekraftig folkehelsearbeid

Unsplash.com

Hvordan påvirker klimaendringer folks helse? Hva bør vi gjøre og hvordan planlegger vi for et bærekraftig samfunn? Dette blir temaet på årets konferanse i Trondheim 29.- 30. oktober.

Folkehelseforeningen arrangerer den årlige folkehelsekonferansen, og det er første gang det settes søkelys på klimaendringene og hvordan de vil påvirke folks helse.

Konferansen skal belyse de folkehelseutfordringene vi står overfor som følge av klimaendringer globalt, nasjonalt og lokalt, og hvordan aktørene innen folkehelse, klima og miljø kan løse utfordringene sammen.

FNs bærekraftsmål blir sentrale i programmet. Med gode eksempler fra planarbeid, ulike verktøy og metoder, og selvfølgelig den anerkjente Trøndelagsmodellen, vil samarbeid for å nå målene få stor plass i programmet. 

Programkomitéen jobber nå intenst med å få på plass aktuelle innledere fra forskning og praksisfeltet. Har du gode idéer, forslag og navn? Send gjerne en epost til 

Arbeider du med satsninger, prosjekter eller forskning innen årets tema inviteres du til å sende inn sammendrag/abstracts. I år er det lagt opp til at flere av de beste eksemplene får muligheten til å presentere på konferansen.

Les mer på www.folkehelsekonferansen.no.

Vi bruker cookies for å kunne gjøre brukeropplevelsen bedre for deg